Освітлення у спальні поради >> FORUM
Forum
  Search   Users   Registration   Entrance
Today: 04.11.2025 - 18:50:26
Pages:  1  

Освітлення у спальні поради

MessageAuthor

Всім привіт! Шукаю світильники для спальні, хочу створити затишну атмосферу. Зараз стоїть одна центральна люстра, але світло якось занадто різке виходить. Думаю може додати якісь додаткові джерела світла або взагалі замінити все. Що порадите? Які є сучасні рішення для спальні? Дуже важливо, щоб світло було м'яке, не різало очі.

---------------------
* 996TT * FZJ80 * B4 1078rr * ZX-10r *

VoltesV

main-users

Statistics:
Registration: 12.10.2002
29.10.25 - 03:32:48
Message # 1
RE: Освітлення у спальні поради

Для спальні дійсно важливо м'яке освітлення. Є декілька варіантів вирішення вашої проблеми. Перший - встановити диммер (регулятор яскравості) на існуючу люстру, тоді зможете налаштовувати інтенсивність світла під настрій. Другий варіант - створити багаторівневе освітлення: основний світильник для загального світла плюс прикроватні бра або точкові світильники для читання. Третій, найсучасніший - розсіяне світло по периметру стелі або за допомогою плафонів з матовим склом, яке м'яко розсіює промені. Для спальні рекомендую теплий білий світ з температурою 2700-3000К, він створює затишок і не напружує очі. Також зверніть увагу на можливість регулювання - дуже зручна штука, особливо перед сном.

---------------------

E36Eric

main-users

Statistics:
Registration: 01.30.2002
29.10.25 - 04:18:45
Message # 2

Повністю згоден з попереднім коментарем! У мене в спальні саме така система - основне світло рідко взагалі вмикаю, користуюся в основному додатковими джерелами. Поставив собі світильник з регулюванням не тільки яскравості, а й колірної температури - вранці можна зробити більш холодний білий тон, він бадьорить, а ввечері теплий, який розслабляє. Це реально змінило все, сон став кращим. Брав в інтернеті, вибір там більший ніж в звичайних магазинах. Якщо треба конкретні моделі подивитися, можна сюди заглянути стельові світильники, там є фільтри по призначенню приміщення. Ціни різні, на будь-який бюджет можна щось підібрати. Головне пам'ятайте - у спальні економити на освітленні не варто, бо від цього залежить ваш комфорт і здоров'я.

---------------------

krnbimmafrik

main-users

Statistics:
Registration: 02.12.2003
29.10.25 - 05:10:14
Message # 3
Can project media be deleted from the hard drive, from inside Reaper? : Previous topic
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants