Тераріум для геккона початківцю >> FORUM
Forum
  Search   Users   Registration   Entrance
Today: 04.11.2025 - 18:49:35
Pages:  1  

Тераріум для геккона початківцю

MessageAuthor

Привіт усім! Хочу завести собі геккона, але зовсім новачок у тераріумістиці. Підкажіть будь ласка, що потрібно для утримання геккона? З чого почати взагалі?

---------------------
Mauritiusblau/Dove Grey 325is

VANOSNinja

main-users

Statistics:
Registration: 12.19.2002
28.10.25 - 15:31:09
Message # 1
RE: Тераріум для геккона початківцю

Гекони - це чудовий вибір для початківців. Потрібен тераріум відповідного розміру, обігрівач, термометр і гігрометр для контролю температури та вологості. Ще підстилка, укриття, поїлка. Важливо створити правильний мікроклімат.

---------------------

ae86_16v

main-users

Statistics:
Registration: 07.17.2001
28.10.25 - 15:54:07
Message # 2

Повністю згоден, гекони невибагливі, але умови треба підтримувати правильні. Я свого леопардового геккона тримаю вже два роки. Спочатку багато часу витратив на вивчення інформації, потім підібрав правильний тераріум. Брав на https://zoo-expert.com.ua/reptiliyam-terrariumy/, там є готові комплекти для початківців з усім необхідним. Головне не економити на обладнанні, бо від цього залежить здоров'я тварини. Мій геккон почувається відмінно, регулярно линяє, добре їсть. Раджу також знайти хорошого герпетолога, щоб була можливість проконсультуватись якщо щось не так.

---------------------
OBD1M52:S52cams:M50intakemanifold:3.38LSD:AAtuning :Eisenmannexhaust:Cosmosintake:Z3steeringrack:Mroa dsterSSK:KoniSA: EibachPro::ReRSM:Xbrace:MillimigliaMM2:Vaders:Alpi ne:Original MARB parts Porsche 1997 993 911: Stock 2003 Mini Cooper S: Superchar

Lactomaniac

main-users

Statistics:
Registration: 08.03.2003
28.10.25 - 16:33:07
Message # 3
Can we dock lua scripts, like hackey trackey and hackey patterns? : Previous topic
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants